甘肃省皋兰一中2023届高三第二次月考(8067C)理科数学试题答案

甘肃省皋兰一中2023届高三第二次月考(8067C)理科数学试题答案,目前我们已经整理了甘肃省皋兰一中2023届高三第二次月考(8067C)理科数学试题答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注本答案网。
l.C【解析】细节理解题。根据The British Museum中With collections of antiquities that are among theworld's finest,the British Museum holds more than 13million artifacts from Egypt,Greece,the Roman Empireand China.可知,大英博物馆有许多不同国家的展品。故选C。2.D【解析】细节理解题。根据Stonehenge中的t'sso popular that visitors need to reserve a ticket inadvance to guarantee entry.可知,进人巨石阵需要提前订票。故选D。3.A【解析】细节理解题。根据四部分的介绍可知,这四个旅游目的地的共同之处在于都陈列有精美的展览品。故选A。
One possible version:Dear Lisa,I'm sorry to hear that you are unhappy that yourparents don't allow you to learn to play guzheng.Iunderstand you since you are so enthusiastic about Chinesemusical iinstruments and you are eager to play guzheng.However,you shouldn't be so upset.Instead,youshould talk to your parents calmly,telling them why youwant to learn to play guzheng and how you will keep thebalance between your hobby and your study.Besides,youcan ask your parents to give you a try for some time so thatyou can convince them and get their permission.I hope that you will make peace with your parents.Yours,Li Hua