甘肃省皋兰一中2023届高三第二次月考(8067C)生物答案

趣对答案

甘肃省皋兰一中2023届高三第二次月考(8067C)生物答案,目前我们已经整理了甘肃省皋兰一中2023届高三第二次月考(8067C)生物答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注本答案网。

甘肃省皋兰一中2023届高三第二次月考(8067C)生物答案

image.png@!test

【语篇导读】这是一篇说明文。文章介绍了非常省钱的四个度假计划。l.B【解析】细节理解题。根据Visit a national park部分中第二句可知,如果你准备迎接挑战,你可以去爬约塞米蒂国家公园的半圆山或者冲下科罗拉多的沙丘。由此可知,寻求刺激的人最可能选择参观国家公园。故选B。2.A【解析】细节理解题。根据四个度假计划中的affordable:It doesn't cost much more than camping;cheap可知,这四个度假计划都不贵,而Wallet--friendly的意思就是省钱。故选A。3.C【解析】细节理解题。根据Rent an RV部分中第二句可知,用房车度假意味着付一次款可以同时解决交通与住宿两个问题,而kill two birds with one stone意思是“一箭双雕”,符合题意。故选C。

image.png@!testimage.png@!testimage.png@!test

One possible version:Dear Anne,I am sorry to say that I didn't attend your birthdayparty the day before yesterday.So I'm writing to make anapology.It was very nice of you to invite me to your birthdayparty.But a sudden stomachache struck my grandmother.So worried was I that I took her to the nearest hospitalwithout delay.Because my parents both went on business,I had to look after her on my own.There was no doubt thatI forgot the appointment.I hope you can understand mysituation and forgive me.Is it possible for us to have aprivate meeting next Saturday?Looking forward to yourearly reply!Best wishes!Yours sincerely,Li Hua