2022届全国统一模拟考试 QG(三)3 B卷语文答案

趣对答案

2022届全国统一模拟考试 QG(三)3 B卷语文答案,目前我们趣对答案已经整理了2022届全国统一模拟考试 QG(三)3 B卷语文答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注本趣对答案。

2022届全国统一模拟考试 QG(三)3 B卷语文答案

image.png@!test

短文改错Dear Jane.I'm writing to share with you my impress trip to a beautiful place this summer holiday. On August 16, my parents and I arrivempressivearrivedin Lijiang, Yunnan province. As soon as I got off the train, I immediate felt the fresh airs and saw beautiful buildings. Walked alongimmediatelyWalkingthe wide and clean streets, I saw many tourists admiring but selecting various goods. All at once. I felt the great changes that had beentaken place in China.While I was enjoying ourselves, it occurred A me that itd be great if you could come to experience these in person. So why notcome to China to take the look?Yours.Li H

image.png@!test

【答案与解析】本文是一篇应用文。主要介绍了一个美丽的岛屿 Haad Lang Kao,这个岛屿虽然没有其他岛屿的鸟语花香,却以其他海岸没有的红树林而闻名21.B细节理解题。根据第一段“. it is known for its mangrove(红树林) seldom found on other shores.”可知, Haad Lang Kao岛屿以罕见的红树林而闻名22.C细节理解题。根据 Where to eat中“... while enjoying the last rays of the bay.”可知, the Ko Yao restaurant给游客提供了个看到海滨最后一缕阳光的机会23.A数字计算题。根据最后一段“ Alternatively, fly from Bangkok to Krabi with AirAsia(£30), arrange for a transfer to theSaladan Pier on Koh Lanta and take a three-hour ferry(£27).”可知,该费用为£57,又根据“ If you book online in advance you canget20% discount.”可知,到 Haad Lang Kao,游客至少要花大约£46